0800 266 64 36

 

 

 

 

 

 

Behandelingen

 

 

Tijdens het contact met Stop it Now! kan blijken dat er behoefte is aan een vervolggesprek of behandeling met een gespecialiseerde behandelaar. Er wordt met jou besproken wat jouw wensen hierin zijn, eventueel in welke regio je contact wilt met een behandelaar en of dit een psycholoog, seksuoloog of andere hulpverlening moet zijn.

 

Stop it Now! werkt nauw samen met de forensische polikliniek de Waag. Voordat je in behandeling gaat, is het mogelijk om met een behandelaar van de forensische polikliniek de Waag anoniem, vertrouwelijk en gratis te spreken over de telefoon. Wij plannen dit gesprek voor jou in en op het afgesproken tijdstip bel jij deze behandelaar. Tijdens dit gesprek kun je al je vragen stellen en eventuele twijfels bespreken. Ook kunnen tijdens dit gesprek behandelmogelijkheden verder worden verkend en vervolgafspraken worden gemaakt.

 

Naast het contact met de forensische polikliniek de Waag, heeft Stop it Now! contactpersonen bij andere forensische (poli)klinieken, seksuologen en andere hulpverleners. Daarnaast is er de mogelijkheid om  vaste terugbelafspraken in te plannen met een vaste medewerker van Stop it Now!. Zo kun je regelmatig contact met een vaste medewerker hebben om te evalueren hoe zaken verlopen of waar je tegenaan bent gelopen.