0800 266 64 36

 

 

 

 

 

 

Behandelingen
 

Tijdens het contact met Stop it Now! kan blijken dat er behoefte is aan een vervolggesprek of behandeling met een gespecialiseerde behandelaar. Er wordt met jou besproken wat jouw wensen hierin zijn, eventueel in welke regio je contact wilt met een behandelaar en of dit een psycholoog, seksuoloog of andere hulpverlening moet zijn.

 

Stop it Now! werkt nauw samen met de forensische polikliniek de Waag. Voordat je in behandeling gaat, is het mogelijk om met een behandelaar van de forensische polikliniek de Waag anoniem, vertrouwelijk en gratis te spreken over de telefoon. Wij plannen dit gesprek voor jou in en op het afgesproken tijdstip bel jij deze behandelaar. Tijdens dit gesprek kun je al je vragen stellen en eventuele twijfels bespreken. Ook kunnen tijdens dit gesprek behandelmogelijkheden verder worden verkend en vervolgafspraken worden gemaakt.

 

Naast het contact met de forensische polikliniek de Waag, heeft Stop it Now! contactpersonen bij andere forensische (poli)klinieken, seksuologen en andere hulpverleners. Daarnaast is er de mogelijkheid om  vaste terugbelafspraken in te plannen met een vaste medewerker van Stop it Now!. Zo kun je regelmatig contact met een vaste medewerker hebben om te evalueren hoe zaken verlopen of waar je tegenaan bent gelopen.

 

Zelfhulp

 

‘Stoppen is mogelijk’ is een zelfhulpmodule bedoeld voor mensen die zich zorgen maken over hun online kijkgedrag en willen stoppen met het kijken naar afbeeldingen van seksueel misbruik van minderjarigen. De zelfhulpmodule reikt informatie en handvatten aan die je doen inzien welke gevolgen zulk gedrag kan veroorzaken bij minderjarigen, jezelf en je omgeving.

 
Als je bij het doorlopen van deze module vragen of bezorgdheden hebt, mag je steeds contact opnemen met Stop it Now!. Wij kunnen je helpen met het doorlopen van de zelfhulpmodule en/of kunnen naar jou luisteren als je hier behoefte aan hebt.

 

Klik hier om stoppen-is-mogelijk te bezoeken